Bakırköy'de otomobil takla attı: Sürücü yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 07 Temmuz 2026 18:15 Düzenleme : 07 Temmuz 2026 18:15
Bakırköy'de otomobil takla attı: Sürücü yaralandı
Bakırköy'de kontrolden çıkan otomobil takla attı, sürücü hafif yaralandı. Olay yerinde polis ve sağlık ekipleri hemen müdahalede bulundu.
Bakırköy'de otomobil takla attı: Sürücü yaralandı

Bakırköy'de meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir otomobil önce kaldırıma, ardından bir ağaca çarparak takla attı. Kaza, saat 16.30 sıralarında Florya Mahallesi Yeşilköy Caddesi'nde gerçekleşti.

Bakırköy\

KAZANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Olay yerine gelen ilk bilgilere göre, Zeytinburnu istikametine seyir halinde olan A.U. (21) yönetimindeki 34 DJ 6653 plakalı otomobil, ani bir şekilde kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı, ardından da bir ağaca çarparak takla attı. Kazanın hemen ardından ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Bakırköy\

SÜRÜCÜ HAFİF YARALANDI

Takla atan araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla kurtarıldı. Hafif yaralanan A.U., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından araç, çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazaya ilişkin detaylı inceleme ise devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.