Bakırköy'de şok operasyon: Torpidodan uyuşturucu çıktı, 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 08 Şubat 2026 02:01 Düzenleme : 08 Şubat 2026 02:01
Bakırköy'de şok operasyon: Torpidodan uyuşturucu çıktı, 2 kişi tutuklandı
Bakırköy'de durdurulan bir araçta, mekanizmalı gizli bölmeye saklanmış 179,8 gram kokain ve 42,3 gram marihuana bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu bir araçta, torpidoya gizlenmiş büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCU ZULASI ORTAYA ÇIKTI

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Şubat tarihinde Bakırköy'de rutin bir çalışma sırasında şüpheli bir aracı durdurdu. Araç içinde bulunan H.A. ve A.B. isimli şahıslar araçtan indirildi ve kimlik kontrolleri yapıldı. Yapılan sorgulamada, şahısların farklı suçlardan kayıtlarının bulunduğu tespit edildi ve gözaltına alındılar.

MEKANIZMALI BÖLMEDE UYUŞTURUCU MADDELER BULUNDU

Gözaltına alınan şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan detaylı aramalarda, aracın torpidosuna gizlenmiş, özel bir mekanizma ile çalışan gizli bir bölme tespit edildi. Bu bölmede yapılan incelemede toplam 179,8 gram kokain ve 42,3 gram marihuana ele geçirildi. Olayla ilgili emniyetteki işlemleri tamamlanan H.A. ve A.B., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan iki şüpheli, uyuşturucu madde ticareti ve bulundurma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.