Balıkesir Teknokent tarafından düzenlenen BaunTECH Start. Hızlandırma Programı, üç gün süren yoğun eğitim ve mentorluk süreciyle büyük bir başarıya imza attı.

YATIRIMCILARLA BULUŞMA HEYECANI
Bu etkinlik, Balıkesir'in ilk erken aşama hızlandırma programı olarak 9 girişimci ekibinin yatırımcılarla buluşmaya hazır olmasını sağladı. Programın açılışında Balıkesir Teknokent Genel Müdürü Burcu Aydemir, girişimcilik ekosisteminin gelişimine olan katkıların altını çizdi. Ayrıca, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan, ACA Şirketler Topluluğu Başkanı Ahmet Acaroğulları ve BAGİAD Başkanı Mert Kurşun, girişimciliğin bölgesel kalkınmadaki önemini vurguladı.

DEMO GÜNÜNE SON HAZIRLIKLAR
İlk gün gerçekleştirilen eğitimlerin ardından, girişimciler ikinci günde çeşitli konularda uzmanlardan dersler aldı. Avukat Ahmet Yaşar, Startup Hukuku üzerine bilgiler verirken; Nizamettin Sami Harputlu, Strateji ve Sunum Teknikleri, Müge Bezgin ise Pazarlama ve Hikâyeleştirme konularında eğitimler sundu. Üçüncü gün, birebir mentorluklarla son hazırlıklar yapıldı. Şimdi ise gözler, 7 Kasım 2025 Cuma günü saat 14.30’da Balıkesir Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Demo Day etkinliğine çevrildi.







