İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, aracını park edip yola adımını attığı anda kimliği belirsiz bir saldırganın hedefi olan bir kişi, peş peşe ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlarla yaralandı. Olayın ardından saldırgan kayıplara karışırken, yaralının hayati tehlikesi sürüyor.

ARAÇTAN İNERKEN BAŞLADI KORKU
Bedrettin Dalan Bulvarı'nda yaşanan dehşet verici olayda, ismini henüz öğrenemediğimiz bir vatandaş, aracını yol kenarına çektiği sırada kimliği meçhul bir şahsın hedefi oldu. İddialara göre, saldırgan belinden çıkardığı silahla tam beş el art arda ateş ederek, aracından inen vatandaşı yere serdi. Kurşunlardan birinin vücuduna isabet etmesiyle yere yığılan şahıs, acı içinde kıvranırken, saldırgan sessizce olay yerinden uzaklaştı.
POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olayın bildirilmesi üzerine hızla bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla en yakın hastaneye kaldırılan yaralının durumu ciddiyetini koruyor. Polis ekipleri, olayın yaşandığı Bedrettin Dalan Bulvarı'nı güvenlik şeridiyle çevirerek olası delilleri toplarken, kaçan saldırganın yakalanması için de geniş çaplı bir operasyon başlattı. Öte yandan, silahlı saldırının hemen ardından yaşanan panik ve korku dolu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.







