Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu'nun sporcu ve antrenörleri, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış'ı ziyaret etti.

SPOR OKULU PROJESİ BÜYÜYOR
Kayseri Valiliği himayelerinde hayata geçirilen ERVA Spor Okulu Projesi, hızla büyüyerek Kayseri'nin spor alanındaki başarısını artırıyor. Bu kapsamda, KTB ERVA Spor Okulu sporcuları ve antrenörleri, Başkan Bağlamış ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dile getirdi. Bağlamış, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda önemli başarılar elde eden sporcuları ve antrenörleri dinleyerek, elde edilen başarıların Kayseri için gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Ziyaret sırasında sporculara çeşitli hediyeler de sunan Bağlamış, gençlerin spor alanındaki gelişimlerinin desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. "Şampiyon sporcularımızın ve onları büyük özveriyle yetiştiren antrenörlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin sporda daha büyük başarılara ulaşmaları için desteğimizi sürdüreceğiz" diyerek, sporun önemine değindi.

BAŞARIYLA GÖKLERDE DALGALANAN BAYRAK
Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Bağlamış, KTB ERVA Spor Okulu sporcularının kazandığı başarıları öne çıkardı. Bağlamış, "Sporcularımız hepimizi gururlandırmaya devam ediyor. Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu sporcularımız, katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlarda 101 madalya ve 11 kupa kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Azimleri ve disiplinleriyle tüm dünyaya örnek olmaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı. Bu başarıların hem Kayseri'nin hem de Türk sporunun gelişimine önemli katkılar sağladığı ifade edilirken, genç sporcuların yeni organizasyonlarda da başarılarını sürdürmeleri temenni edildi.







