Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aktepe bölgesindeki sosyal tesisleri ziyaret ederek çocukların yaz okulu heyecanına ortak oldu.

ÇOCUKLAR İÇİN YAZ OKULU HEYECANI
Başkan Çavuşoğlu, tesislerde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve çocuklarla bir araya gelerek onların neşesine ortak oldu. Aktepe Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi, 3-6 yaş grubundaki miniklere yönelik zengin bir yaz okulu programı sunarak onların sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyor.

KADINLAR İÇİN EĞİTİM FAALİYETLERİ
Aktepe Kadın Yaşam Merkezi, kadınların kişisel gelişimlerini desteklemek için yoğun eğitim programları düzenliyor. Okuma-yazma kursları, kadınların katılımıyla devam ederken, Başkan Çavuşoğlu da kadınlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Bu nitelikli hizmetler, Aktepe bölgesindeki sosyal yaşamı güçlendirmeyi hedefliyor.








