Başkan Çolakbayrakdar: Her evladımızın mutluluğu için çalışıyoruz

GÜNDEM Yayınlanma : 23 Nisan 2026 21:51 Düzenleme : 23 Nisan 2026 21:51
Başkan Çolakbayrakdar: Her evladımızın mutluluğu için çalışıyoruz
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23 Nisan'da çocuklarla bir araya gelerek, onların mutluluğu için çalıştıklarını vurguladı ve geleceğe olan yatırımları anlattı.
Başkan Çolakbayrakdar: Her evladımızın mutluluğu için çalışıyoruz

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara devretti. Programda renkli ve neşeli anlar yaşanırken, çocukların mutluluğu yüzlerden okunuyordu.

Başkan Çolakbayrakdar: Her evladımızın mutluluğu için çalışıyoruz 1

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI: ÇOCUKLAR

Başkan Çolakbayrakdar, çocukların geleceğin teminatı olduğuna dikkat çekerek, "Her evladımızın mutlu olduğu bir şehir için çalışıyoruz" dedi. Mehmet Tarman Ortaokulu'ndan Eymen Karakaş, Hacı Ömer Ayten Tepecik İlkokulu'ndan Mina Karakaş ve anasınıfı öğrencisi Göktuğ Şimşek'i misafir eden Başkan, onlarla tek tek ilgilendi. Eymen Karakaş, park yapılması talimatı vererek, mevcut park sayısını artırma isteğini dile getirdi.

Başkan Çolakbayrakdar: Her evladımızın mutluluğu için çalışıyoruz 2

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN YATIRIM YAPIYORUZ

Başkan Çolakbayrakdar, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilmiş özel bir bayram olduğunu vurguladı. Çocukların gözlerindeki heyecan ve mutluluğun umut verici olduğunu belirten Başkan, "Yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için her zaman yanındayız" dedi. Eğitime ve öğretime destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Çolakbayrakdar, spor, kültür ve sanat alanlarında da yatırımlar yaptıklarını sözlerine ekledi. Ziyaret, çocuklara hediyeler verilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.