Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Bir Dilim Mutluluk" projesi kapsamında ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Bu buluşma, çocukların mutluluğunu artırmayı amaçlıyor. Çolakbayrakdar, Elagöz Mahallesi'ndeki Şehit Fazlı Altuntaş İlkokulu'nda öğrencilerle sohbet etti ve zeka oyunlarına katıldı.
EĞİTİME DESTEK VURGUSU
Belediyeden yapılan açıklamada, Çolakbayrakdar'ın eğitime ve çocuklara yönelik projelerin Kocasinan Belediyesi'nin öncelikli hizmet alanlarından biri olduğunu ifade ettiği belirtildi. Her hafta farklı mahallelerde bulunan okullarda öğrencilerle bir araya geldiklerini vurgulayan Çolakbayrakdar, "Bizim en büyük gayemiz, çocuklarımızın mutlu, sağlıklı ve öz güvenli bireyler olarak yetişmesini sağlamak" dedi.
İYİLİK HAREKETİ
Başkan, "Bir Dilim Mutluluk" projesinin sadece bir etkinlik olmadığını, gönüllere dokunan bir iyilik hareketi olduğunu söyledi. Çocukların hayatına bir tebessüm katmanın, geleceğe umutla bakmalarını sağlamanın en büyük kazanç olduğunu belirten Çolakbayrakdar, programın pasta ikramıyla sona erdiğini de sözlerine ekledi.








