Başkan Şahin'den şampiyon sporculara motivasyon dolu buluşma: 'Kazananlar vazgeçmeyenlerdir

YAŞAM Yayınlanma : 07 Mayıs 2026 15:35 Düzenleme : 07 Mayıs 2026 15:35
Başkan Şahin'den şampiyon sporculara motivasyon dolu buluşma: 'Kazananlar vazgeçmeyenlerdir
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ulusal ve uluslararası başarılar elde eden sporcularla buluşarak onlara motivasyon verdi. Şahin, 'Kazananlar vazgeçmeyenlerdir' mesajı verirken, sporcular kupalar ve madalyalarla döndü.
Başkan Şahin'den şampiyon sporculara motivasyon dolu buluşma: 'Kazananlar vazgeçmeyenlerdir

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB Spor Kulübü bünyesinde ulusal ve uluslararası düzeyde başarılar elde eden sporcularla bir araya geldi. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen buluşmada, "Spor şehri Gaziantep" vizyonuyla çocuk ve gençlere sporu sevdiren belediyenin, goalball, cimnastik, tenis, satranç, paletli yüzme ve voleybol gibi çeşitli branşlardaki yetenekli sporcularının başarıları kutlandı.

Başkan Şahin\

SPORCULAR BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda sporcular ve antrenörleri, Başkan Şahin'e spora ve tesisleşmeye verdiği destekten dolayı minnettarlıklarını dile getirdi. Kendilerine sağlanan imkanların karşılığını madalya ve kupalarla verme sözü veren sporcular, bu desteğin kendilerini daha da motive ettiğini vurguladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdal da sporcuların elde ettiği başarıları detaylandırdı.

Başkan Şahin\

BAŞARI SIRLARI PAYLAŞILDI: ÇALIŞMAK VE ASLA VAZGEÇMEMEK

Başkan Fatma Şahin, sporcularla yaptığı sohbet sırasında başarıya giden yolun emek, disiplin ve azimden geçtiğini vurguladı. "Bu bir yolculuk. Sizi diğerlerinden ayıran şey, herkes uyurken uyanmak, bayram seyran demeden çalışmaktır. Önemli olan düşmek değil, düştüğünde hızlı kalkabilmektir." diyen Şahin, hedeflerine ulaşmak için asla vazgeçmemenin önemine dikkat çekti. Şahin, "Kaybedenler vazgeçenlerdir, kazananlar ise vazgeçmeyenlerdir. Eğitimde, bilimde, sporda Gaziantep'in İstiklal Marşı'nı bütün dünyaya söyletecek gücü var. Siz varsınız." diyerek sporculara olan inancını ve sevgisini dile getirdi. Buluşmada öne çıkan başarılar arasında, Fatma Yaren Bozan'ın Voleybol Milli Takım Gelişim Kampı'na davet edilmesi ve Beşiktaş'a transferi yer aldı. Kaan Efe Kaya, paletli yüzmede kazandığı derecelerle Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı. Satrançta Ela Mullakütükçü ve Beren Kalyoncu, Avrupa Şampiyonası'nda birincilikler elde ederken, goalball, cimnastik ve tenis branşlarındaki sporcular da çeşitli kupalar ve madalyalarla kulübe döndü. Toplamda 2 kupa ve 17 madalya ile dönen sporcular, Gaziantep'i gururlandırmaya devam etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.