Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kanser tedavisi gören ve yürüme güçlüğü çeken 18 yaşındaki Muhammet Ali Yavuz'u doğum gününde unutmadı. Başkan Yetişkin, bu anlamlı günde Muhammet Ali'ye tekerlekli sandalye hediye ederek yüzünü güldürdü.

UMUT DOLU ANLAR YAŞANDI
Ziyaret sırasında samimi ve duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Yetişkin'in sürpriziyle büyük mutluluk yaşayan Muhammet Ali'nin sevinci gözlerinden okunuyordu. Başkan Yetişkin, Muhammet Ali'ye tekerlekli sandalyeyi teslim ederken uzun süre sohbet etti, tedavi süreci hakkında bilgi aldı ve kendisine moral vererek her zaman destek olacaklarını belirtti.
MUHAMMET'TEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Tekerlekli sandalye hediyesinin günlük hayatını kolaylaştıracağını belirten Muhammet Ali Yavuz, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Başkanım geldiği için çok mutlu oldum. Doğum günümde bana tekerlekli sandalye hediye etti. Uzun süredir yürüyemiyordum. Allah, Başkan Anıl Yetişkin'den razı olsun, onu başımızdan eksik etmesin. Kendisine çok teşekkür ederim." Muhammet Ali'nin ailesi de Başkan Yetişkin'e gösterdiği ilgi ve destek için minnettarlıklarını dile getirdi.







