Şehitkamil Belediyesi, ilçedeki özel eğitim okullarına yönelik önemli bir protokol imzaladı. Bu protokol ile eğitim materyali desteği sağlanacak, sosyal etkinlikler düzenlenecek ve engelli çocukların ailelerine rehberlik hizmeti verilecek.

BAŞKAN YILMAZ'DAN ANLAMLI AÇIKLAMALAR
Başkan Umut Yılmaz, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, 'Şehitkamil'de kimsenin yalnız ve çaresiz hissetmesine müsaade etmeyeceğiz' diyerek, özel bireylerin hayatın her alanında destekleneceğini vurguladı. Yılmaz, bu projeye olan inancını dile getirerek, 'Herkesin belediye başkanı olacağım' sözüne atıfta bulundu ve özel bireyler için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti.
PROTOKOLÜN KAZANIMLARI
Gaziantep Valiliği'nde gerçekleşen imza törenine katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Yılmaz'ın eğitim ve gençlik odaklı projelere verdiği destekleri övgüyle karşıladı. Protokolün, özel evlatlar için büyük bir kazanım olduğunu vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ise, protokol sayesinde özel evlatların psikososyal gelişimlerine katkıda bulunulacağını ve eğitimde fırsat eşitliğinin güçlendirileceğini ifade etti.







