Başpehlivan Serhat Elvan, Tokat'ta coşkulu karşılama

SPOR Yayınlanma : 16 Eylül 2025 18:04 Düzenleme : 16 Eylül 2025 18:04
Başpehlivan Serhat Elvan, Tokat'ta coşkulu karşılama
Başpehlivan Serhat Elvan, CW Enerji Yağlı Güreş Ligi'ndeki başarısının ardından memleketi Tokat'ta coşkulu bir karşılama töreniyle karşılandı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Elvan'ı makamında ağırlayarak tebrik etti.

TOKATA DEĞER KATAN PEHLİVAN

Şehir girişinden itibaren konvoy eşliğinde belediye başkanlık binasına gelen Elvan'ı, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu makamında ağırladı. Başkan Yazıcıoğlu, Elvan'ı tebrik ederek Tokat'ın güreşle özdeşleşmiş bir şehir olduğunu ve Elvan'ın bu başarıyla şehre değer kattığını vurguladı.

BAŞKAN YAZICIOĞLU'NDAN TEBRİKLER

Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Tokat’ımız tarih boyunca ata sporumuz güreşle her daim iç içe olmuş ve onu en iyi şekilde temsil etmiştir. Bugün de Tokat Endiz Köyümüzde yetişen ve Yağlı Güreş Ligi müsabakaları sonunda başpehlivanlık unvanını kazanarak bizlere büyük bir gurur yaşatan kıymetli pehlivanımız Serhat Elvan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşıladık. Ata sporumuz yağlı güreşte sergilediği azim, gayret ve mücadelesiyle başarıya imza atan, Tokat’ımıza kıymet katan Serhat Elvan başpehlivanımızı ve onu yetiştiren kıymetli ailesini gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.