Battalgazi'de Ramazan coşkusu: İftar, sahur ve dayanışma programları halkla buluşuyor

ÇEVRE Yayınlanma : 15 Mart 2026 14:33 Düzenleme : 15 Mart 2026 14:33
Battalgazi'de Ramazan coşkusu: İftar, sahur ve dayanışma programları halkla buluşuyor
Battalgazi Belediyesi, Ramazan boyunca iftar, sahur ve sosyal dayanışma programlarıyla öğrencilerden şehit ailelerine kadar toplumun her kesimiyle bir araya geliyor, paylaşma ve kardeşlik bağlarını güçlendiriyor.

Battalgazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca çeşitli iftar, sahur ve sosyal dayanışma etkinlikleriyle toplumun her kesimini kucaklamaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen bu özel programlar, Battalgazi'nin dört bir yanında Ramazan'ın manevi atmosferini yaşatmayı amaçlıyor.

Gençlerle Gönül Köprüleri Kuruluyor

Ramazan ayı boyunca sayısız öğrenci evi ziyaret edilerek iftar ve sahur sofralarında gençler bir araya getiriliyor. Bu buluşmalar, gençlerin ihtiyaç ve taleplerine yönelik desteklerin sağlanmasının yanı sıra, samimi sohbetlerle gönül bağlarının güçlendirilmesine de olanak tanıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın da bizzat bu öğrenci evlerini ziyaret ederek gençlerle aynı sofrayı paylaşıyor ve Ramazan'ın paylaşma ruhunu birlikte yaşıyor.

Paylaşma Ruhu Her Yerde Hissediliyor

Belediye, spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği iftar ve sahur programlarına da destek veriyor. Teravih namazlarının ardından camilerde yapılan ikramlar ve yetim ile şehit ailelerine yönelik ziyaretler, Ramazan'ın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiriyor. Bu ziyaretlerde çocuklara yönelik sürprizler yapılırken, ailelerle de sıcak sohbetler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamlı çalışmalarla Battalgazi Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu topluma yaymayı hedefliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.