Baykan'da sağanak yağış sonrası yollar göle döndü, ulaşımda zorluklar yaşandı

ÇEVRE Yayınlanma : 01 Mayıs 2026 06:39 Düzenleme : 01 Mayıs 2026 06:39
Baykan'da sağanak yağış sonrası yollar göle döndü, ulaşımda zorluklar yaşandı
Baykan ilçesinde sağanak yağış sonrası yollar göle döndü. Altyapı eksiklikleri nedeniyle ulaşımda zorluk yaşanıyor, vatandaşlar kalıcı çözümler bekliyor.

Siirt’in Baykan ilçesi Veysel Karani beldesinde etkili olan sağanak yağış, bölgeyi olumsuz etkileyerek yolların göle dönmesine neden oldu.

Baykan\

ALTYAPI YETERSİZLİĞİ SORUNU

Aniden bastıran yağmur sonrası, altyapının yetersiz kalması nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bu durum, araç trafiğinin aksamasına yol açtı. Vatandaşlar, her yağışta benzer sorunlarla karşılaştıklarını ifade ederek, altyapı eksikliklerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini vurguladılar.

RİSK ARTIYOR

Yetkililerden kalıcı çözüm talep eden bölge sakinleri, eğer yağışların devam etmesi durumunda riskin daha da artabileceğine dikkat çektiler. Öte yandan, bölgedeki ekiplerin inceleme başlattığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.