Bayram dönüşü Çamlıca'da kabus: Trafik kilitlendi!

GÜNDEM Yayınlanma : 31 Mayıs 2026 14:56 Düzenleme : 31 Mayıs 2026 14:56
Bayram dönüşü Çamlıca'da kabus: Trafik kilitlendi!
Kurban Bayramı dönüşü Çamlıca Gişeleri'nde trafik felç oldu. İstanbul genelinde yoğunluk artarken, Anadolu Yakası'nda durum daha da vahimleşti.

Kurban Bayramı'nın bitmesiyle birlikte İstanbul'a dönüş yolculuğuna çıkan sürücüler, Çamlıca Gişeleri'nde adeta esir kaldı. 9 günlük tatilin ardından memleketlerinden ayrılıp şehre dönen vatandaşlar, TEM Otoyolu'nun bu kritik noktasında uzun araç kuyruklarıyla karşılaştı.

YOĞUNLUK SAATLERCE SÜRDÜ

Öğleden sonra saat 14.00 itibarıyla İstanbul genelinde trafik yoğunluğu yüzde 24'e ulaşırken, özellikle Anadolu Yakası'nda bu oran yüzde 27'ye fırladı. Avrupa Yakası ise yüzde 22 ile nispeten daha sakin bir tablo sergiledi. Ancak Çamlıca Gişeleri çevresindeki durum, tatil dönüşünün sancılı geçtiğinin bir göstergesiydi.

SÜRÜCÜLER SABIR TAŞIRDI

Saatler ilerledikçe artan araç sayısı, yer yer uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Bayram sevincinin yerini, eve dönüş telaşındaki sürücülerin trafikte geçirdiği stresli anlara bıraktığı gözlendi. Yoğunluğun ne zaman normale döneceği ise belirsizliğini koruyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.