Bayram tatili bitti ama yollar bitmek bilmedi! Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde, İstanbul yönünde yaşanan trafik yoğunluğu sürücülere adeta kabus yaşattı. Tatil dönüşü için pazartesi yola çıkanlar, kilometrelerce uzayan araç kuyruklarıyla karşılaştı.

BAYRAM SONRASI YOLDA KALANLAR
Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte tatilciler memleketlerine dönmeye başladı. Ancak bu dönüş yolculuğu, özellikle Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde beklenmedik bir krize yol açtı. İstanbul istikametine gitmek isteyen sürücüler, yoğunluk nedeniyle adeta çile çekti. Araçlar, zaman zaman saatte 20 kilometre gibi akıl almaz bir hıza kadar düştü, bu da kilometrelerce uzayan kuyrukların oluşmasına neden oldu.

UZMANLARDAN DİKKAT ÇEKİCİ UYARILAR
Sürücüler, bu yavaş ve dur-kalklı trafik akışında büyük güçlük yaşarken, yetkililerden de önemli uyarılarda bulunuldu. Trafik kurallarına uymak, takip mesafesini korumak ve dikkatli araç kullanmak, bu zorlu yolculukta hayati önem taşıyor. Oluşan devasa araç kuyruğu ise havadan çekilen görüntülerle adeta gözler önüne serildi.







