Adana'nın Feke ilçesinde yaşayan İbrahim Gün isimli bir vatandaş, bayram tatili boyunca sergilediği örnek davranışla gönülleri fethetti. Gedikli Mahallesi'ndeki mezarlığı, kendi imkanlarıyla otlardan arındırarak vatandaşların daha rahat kabir ziyaretleri yapabilmesini sağladı.

MANEVİ DUYGULARLA GERÇEKLEŞTİRİLEN HİZMET
Bayram tatili vesilesiyle mahalleye gelenlerin, vefat etmiş yakınlarının kabirlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmesi amacıyla bu çalışmayı yürüttüğünü belirten Gün, tüm gayretinin tamamen manevi duygularla ve Allah rızası için olduğunu vurguladı. Bu tür hizmetlerin gösterişten uzak, samimiyetle yapılması gerektiğinin altını çizdi.

VEFANIN VE DUYARLILIĞIN GÖSTERGESİ
İbrahim Gün, yaptığı temizliğin vefat etmiş büyüklerine karşı bir vefa borcu olduğunu dile getirerek, herkesin mezarlıkları temiz tutma konusunda daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti. Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirten Gün, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öptüğünü ve ülkeye birlik, beraberlik, kardeşlik temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.







