Belediye otobüsü şoförü fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

BÖLGE Yayınlanma : 07 Aralık 2024 01:09
Belediye otobüsü şoförü fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım AŞ'ye ait bir özel halk otobüsü şoförü, fenalaşan bir yolcuya yardım ederek örnek bir davranış sergiledi.

Talas-Erkilet seferini gerçekleştiren otobüste, bir yolcu aniden rahatsızlandı. Durumu fark eden otobüs şoförü Özgür Uğur, güzergahını değiştirerek yolcuyu hızla en yakın hastaneye ulaştırdı. Diğer yolcuların da yardımıyla otobüsten indirilen kişi, sağlık ekiplerine teslim edildi.

belediye-otobusu-soforu-fenalasan-yolcuyu-hastaneye-yetistirdi-3.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu örnek davranışı sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:
"Bu tür davranışlar, hepimize ilham kaynağı olmalı. İnsana verdiği değer ve duyarlılığı için şoförümüze ve bizi biz yapan değerlerimizi koruyan tüm ekip arkadaşlarıma canıgönülden teşekkür ederim. İyi ki varsınız."

Şoförün duyarlılığı, hem yolculardan hem de yetkililerden büyük takdir topladı.

belediye-otobusu-soforu-fenalasan-yolcuyu-hastaneye-yetistirdi-1.jpg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.