Beyoğlu'nda bir hapla başlayan zincir, dev uyuşturucu şebekesini çökertti: 3 kilo kokain ele geçirildi!

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Mayıs 2026 20:41 Düzenleme : 14 Mayıs 2026 20:41
Beyoğlu'nda bir hapla başlayan zincir, dev uyuşturucu şebekesini çökertti: 3 kilo kokain ele geçirildi!
Beyoğlu'nda bir şüphelinin üzerinden çıkan haplar, uyuşturucu tacirlerini ele verdi. Yapılan operasyonda 3 kilo 206 gram kokain ve binlerce sentetik hap ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

İstanbul'un göbeği Beyoğlu'nda, sıradan bir şüphelinin üzerinden çıkan birkaç hap, adeta bir domino etkisi yaratarak uyuşturucu tacirlerinin karanlık dünyasını aydınlattı. Yapılan operasyonlar sonucunda, 1'i kadın olmak üzere 2 kişi tutuklanırken, piyasa değeri milyonları bulabilecek miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

BİR TANE HAP HER ŞEYİ BAŞLATTI

Olaylar, 12 Mayıs tarihinde Beyoğlu Keçecipiri Mahallesi'nde polis ekiplerinin rutin denetimleri sırasında başladı. Şüpheli hareketleri nedeniyle durdurulan 26 yaşındaki F.Y.'nin üst aramasında 56 adet sentetik ecza hapı bulundu. Gözaltına alınan F.Y., sorgusunda bu hapları 54 yaşındaki N.E. isimli şahıstan temin ettiğini itiraf etti. Bu itiraf, polisin kapsamlı bir operasyon başlatması için yeterli bir kıvılcımdı.

BASKINLAR SONUCU DEV UYUŞTURUCU MİKTARI ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan takip ve araştırmalar sonucunda, N.E. ve yanında bulunan 51 yaşındaki S.Ç. isimli kadın, Piripaşa Mahallesi Kumbarahane Caddesi üzerinde bir araçta yakalandı. S.Ç.'nin üzerinden de 58 adet sentetik ecza hapı çıktı. Uyuşturucu maddelerin Kulaksız Mahallesi'ndeki bir adreste saklandığının tespit edilmesi üzerine, adrese yapılan baskında adeta bir uyuşturucu deposuyla karşılaşıldı. Aramada, tam 23 bin 600 adet sentetik ecza hapı, tam 3 kilo 206 gram kokain, 3 adet cep telefonu ve 13 bin 840 lira nakit para ele geçirildi. F.Y. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.Ç. ve N.E. ise 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.