Beypazarı Müftülüğü tarafından başlatılan sabah namazı buluşmaları, ilçede büyük bir ilgiyle sürüyor.
MAHALLE BULUŞMALARINA İLGİ YOĞUN
Macun Mahallesi'nde düzenlenen son buluşmaya, İlçe Müftüsü Mehmet Süsün de katılarak cemaatle bir araya geldi. Namazın ardından cemaatle sohbet eden Süsün, buluşmaların programını paylaştı.
CAMİLERDE DÜZENLİ PROGRAM
Süsün, ilçe merkezinde Cumartesi sabahları Tatlıçeşme Camii'nde, Pazar sabahları ise Cemil Ercan (Musalla) Camii'nde buluşmaların devam ettiğini belirtti. Taşra mahallelerindeki camilerde ise sadece Cuma günleri sabah namazı buluşmaları düzenlendiğini ifade etti.
YENİ YILIN İLK BULUŞMASI BELLİ OLDU
Yeni yılın ilk Cuma namazı buluşmasının, 2 Ocak 2026 tarihinde Adaören Mahallesi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu programla, ilçe genelinde dini ve sosyal bağların güçlendirilmesi hedefleniyor.








