Şehit Hasan Metli Caddesi üzerine kurulan yeni büfe, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, diğer mahallelerden de benzer taleplerin geldiği öğrenildi. Belediye, bu talepleri sırayla karşılayarak ilçenin her noktasına uygun fiyatlı ekmek ulaştırmayı hedefliyor.
“Sosyal belediyeciliğin en somut örneklerinden biri”
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, halkın alım gücünü desteklemek ve temel ihtiyaçlara daha kolay ulaşım sağlamak adına Halk Ekmek projesini önemsediklerini vurgulayarak, “Uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmeği Beyşehir’imizin her köşesine ulaştırma çabamız devam ediyor. Halk Ekmek satış büfelerimizin 12’ncisini Hacıakif Mahallemizde, Şehit Hasan Metli Caddesi üzerinde hizmete sunduk. Diğer mahallelerimizden de benzer talepler geliyor, merak etmeyin; sırasıyla hepsine ulaştıracağız,” ifadelerini kullandı.
Başkan Bayındır ayrıca, her yeni büfenin sosyal belediyecilik anlayışlarının bir göstergesi olduğunu belirterek, “Halkımız neredeyse, biz oradayız. İhtiyaç olan her yere ulaşacağız. Bu hizmet, sadece ekmek dağıtımı değil, aynı zamanda hemşehrilerimize olan sorumluluğumuzun bir ifadesidir,” dedi.







