Bilim TIR’ı Ladik'te öğrencilerle buluştu

EĞİTİM Yayınlanma : 04 Nisan 2025 01:13
Bilim TIR’ı Ladik'te öğrencilerle buluştu
Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Bilim Tırı, Ramazan ayının son haftasında Ladik'te öğrencilerle buluşarak bilimsel keşifler ve interaktif deneyimler sunarak öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Hafta içi gerçekleşen program, öğrencilerin bilime o

Programda, Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Alkan Bayram, Kadın Kolları Başkanı Hatıra Yüğrük ve yönetim kurulu üyeleri ile önceki dönem encümen üyesi Hatice Bağ da yer aldı.

bilim-tiri-ladikte-ogrencilerle-bulustu-2.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen bu etkinlik, bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırırken, Ladik’teki öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak ve bilimsel gelişmeleri yakından takip etmeleri adına önemli bir fırsat sundu.

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Alkan Bayram, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bilim Tırı, çocuklarımızın bilimsel meraklarını uyandırarak geleceğe yönelik umutlarını artırıyor. Bu tür etkinlikler, gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, bu güzel projeyle çocuklarımıza hizmet ettiği için teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bilimsel düşünme yeteneklerini geliştirmek ve onları geleceğe hazırlamak adına yapılan her türlü katkıyı takdirle karşılıyoruz.” İfadelerini kullandı.

bilim-tiri-ladikte-ogrencilerle-bulustu-3.jpg

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hatıra Yüğrük de, “Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Bilim Tırı, çocuklarımıza ve gençlerimize bilimi sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak adına mükemmel bir fırsat sundu. Bu tür projeler, hem eğitim kalitesini artırıyor hem de gençlerimizi daha donanımlı hale getiriyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Ladik’teki gençlerimiz için sağladığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.