Bodrum’da iğrenç olay; Genç kadına tecavüz edip gasp ettiler

ASAYİŞ Yayınlanma : 19 Mart 2026 12:20 Düzenleme : 19 Mart 2026 12:23
Bodrum’da iğrenç olay; Genç kadına tecavüz edip gasp ettiler
Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde yaşandığı iddia edilen olay, kamuoyunda büyük tepki topladı.

Özbekistan uyruklu 36 yaşındaki M.S., dolmuş beklediği sırada bindiği otomobilde bulunan iki kişi tarafından bir inşaata götürülerek cinsel saldırıya uğradığını öne sürdü.

Sözcü'de yer alan habere göre, yol kenarında bekleyen M.S., kendisini bırakmayı teklif eden kişilere güvenerek araca bindi. Ancak araç, kadının gitmek istediği güzergâh yerine farklı bir noktaya yönelerek inşaat alanına gitti. M.S., burada darbedildiğini, tehdit edildiğini ve cinsel saldırıya maruz kaldığını ifade etti.

Genç kadın, saldırganların olay anını kayda aldıklarını ve şikâyetçi olması halinde görüntüleri paylaşmakla tehdit ettiklerini ileri sürdü. Olayın ardından şahısların kadının çantasını, telefonunu ve parasını alarak kaçtıkları belirtildi.

İnşaattan çıkarak çevredeki bir evden yardım isteyen M.S., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldığı, şüphelilerin yakalanması için çevredeki güvenlik kameralarının incelendiği bildirildi.

Öte yandan bir kadın platformu tarafından yapılan açıklamada, olayın takipçisi olunacağı belirtilerek faillerin bir an önce yakalanması ve gerekli cezayı alması çağrısında bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.