Bolu'da okul saldırısı tehdidi: 13 yaşındaki öğrenci serbest bırakıldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Nisan 2026 22:35 Düzenleme : 16 Nisan 2026 22:35
Bolu'da okul saldırısı tehdidi: 13 yaşındaki öğrenci serbest bırakıldı
Bolu'da okul saldırısı tehdidinde bulunan 13 yaşındaki öğrenci, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, WhatsApp grubunda paylaşılan ses kayıtları ile gündeme geldi.

Bolu’da, 'okul saldırısı' düzenleyeceği yönünde tehdit içeren ses kayıtları paylaşan 13 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bolu\

SES KAYITLARI KAYNAKLI TEHDİT

Olay, Bolu’daki bir ortaokulda meydana geldi. 7’nci sınıf öğrencisi olan yabancı uyruklu A.M.A., sınıf arkadaşlarının bulunduğu bir WhatsApp grubunda çeşitli ses kayıtları paylaşarak, okul müdürü ve 9 arkadaşının ismini vererek saldırı tehdidinde bulundu. Bu kayıtlarda, A.M.A.,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.