Brezilya'da milli boksörler, iki bronz madalya kazandı

SPOR Yayınlanma : 27 Nisan 2026 15:51 Düzenleme : 27 Nisan 2026 15:51
Brezilya'da milli boksörler, iki bronz madalya kazandı
Milli boksörler Emrah Yaşar ve Büşra Işıldar, Brezilya'da düzenlenen World Boxing Cup'ta bronz madalya kazanarak ülkemizi gururlandırdı. Başkan Hekimoğlu, başarılarının devam edeceğini vurguladı.

Milli boksörler Emrah Yaşar ve Büşra Işıldar, Brezilya'nın Foz do Iguaçu şehrinde gerçekleştirilen World Boxing Cup'ta bronz madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırdı.

Brezilya\

TURNUVADA BAŞARIYA ULAŞTILAR

20-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen bu önemli turnuvada, Türkiye'yi temsil eden boksörlerimiz, zorlu rakiplerle karşılaştı. Emrah Yaşar, erkekler 90 kg kategorisinde, Büşra Işıldar ise kadınlar 75 kg kategorisinde ringe çıkarak bronz madalya elde etti.

TEBRİKLERDEN DOLU AÇIKLAMA

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Suat Hekimoğlu, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, "Brezilya'da zorlu rakiplere karşı mücadele eden boksörlerimizi kutluyorum. Emrah ve Büşra'nın kazandığı bu madalyalar, olimpiyat hazırlık sürecimizde bizler için önemli bir test niteliği taşıyor. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.