Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluğu, Burdur'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Taraftarlar, araç konvoylarıyla şehir turu atarak sevinçlerini paylaştı.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUGUNU KUTLADI
Sarı-kırmızılı ekip, ligin 33. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bu zafer, Galatasaray'ın üst üste dördüncü şampiyonluğu oldu ve tüm yurtta olduğu gibi Burdur'da da büyük bir sevinçle karşılandı.

MEŞALELER VE MARŞLARLA COŞKU
Maçın sona ermesinin ardından, Galatasaray taraftarları Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. Burada meşaleler yakarak şampiyonluk marşları söyleyen taraftarlar, müziklere eşlik ederek büyük bir coşku yaşadılar. Ayrıca, bazı taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir turu yaparak bu sevinçlerini kutladılar.







