Burdur'da kerpiç ev çöktü: İki yaralı, büyükbaş hayvan kurtarıldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 12 Haziran 2026 05:27 Düzenleme : 12 Haziran 2026 05:27
Burdur'da kerpiç ev çöktü: İki yaralı, büyükbaş hayvan kurtarıldı
Burdur'da çöken kerpiç evde iki kişi hafif yaralanırken, enkaz altındaki bir büyükbaş hayvan ekipler tarafından sağ olarak kurtarıldı. Olay Bucak ilçesinde gerçekleşti.
Burdur'da kerpiç ev çöktü: İki yaralı, büyükbaş hayvan kurtarıldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Yüreğil köyünde bulunan bir kerpiç ev, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olayda evde bulunan iki kişi hafif yaralandı.

Burdur\

ACİL YARDIM EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Arama kurtarma çalışmalarında, evin enkazı altında kalan iki kişi, ekipler tarafından hafif yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burdur\

BÜYÜKBAŞ HAYVAN KURTARILDI

Olay sırasında enkaz altında kalan bir büyükbaş hayvan da ekiplerin titiz çalışmaları sonucu sağ olarak kurtarıldı. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi, hayvanın yaşamını kurtarmada büyük rol oynadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.