Bursa'da yüzme faciası: 16 yaşındaki çocuk gölette boğuldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 27 Mayıs 2026 19:07 Düzenleme : 27 Mayıs 2026 19:07
Bursa'da yüzme faciası: 16 yaşındaki çocuk gölette boğuldu
Bursa'da arkadaşlarıyla gölete giren 16 yaşındaki Mustafa'nın cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte sulama göletine giren 16 yaşındaki Mustafa'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Bursa\

ARKADAŞLARI DURUMU FARK ETTİ

Olay, Aktaş Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa, arkadaşlarıyla birlikte gölete girdiğinde bir süre sonra kayboldu. Arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu ihbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, sağlık ekipleri ve Bursa'dan deniz polisi dalgıçları sevk edildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI SONUCU CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Yoğun arama çalışmaları sonucunda dalgıç ekipleri, Mustafa'nın cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Bu trajik olay, çocukların güvenliği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.