Bursa yüreklere ateş düştü: 78'lik Kazım Kaya evinden kayıp! Alevler mahalleliyi de yuttu mu?

GÜNDEM Yayınlanma : 18 Kasım 2025 05:03 Düzenleme : 18 Kasım 2025 05:03
Bursa yüreklere ateş düştü: 78'lik Kazım Kaya evinden kayıp! Alevler mahalleliyi de yuttu mu?
Bursa Osmangazi'de çıkan yangında 78 yaşındaki Kazım Kaya kayboldu. Alevler bitişik eve sıçradı. Yangının nedeni araştırılıyor.
Bursa yüreklere ateş düştü: 78'lik Kazım Kaya evinden kayıp! Alevler mahalleliyi de yuttu mu?

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Uludağ'ın eteklerindeki Mollafenari Mahallesi'nde çıkan dehşet verici yangın, mahalle sakinlerini derin bir korkuya sürükledi. İki katlı bir konutta başlayan yangın, saniyeler içinde tüm yapıyı esir alarak bölgede panik dalgaları yarattı.

ALEVLERİN GÖZÜ DİĞER EVLERDEYDİ

Kuştepe mevkisindeki dar sokakların ve birbirine yakın konumlanmış binaların coğrafi yapısı, alevlerin yayılmasını adeta körükledi. Yangın, kısa sürede bitişikteki bir başka eve sıçrayarak tehlikeyi katbekat artırdı. Kentin uzak noktalarından bile görülebilen devasa alevler, çevredekilerin derhal itfaiyeye haber vermesine neden oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, olay yerine hızla çok sayıda ekip ve araç sevk ederken, acil durum sağlık ekipleri de olası müdahaleler için teyakkuzda bekletildi.

YAŞLI ADAM ALEVLERİN ARASINDA KAYIP

Mahalle sakinleri, alevlerin inanılmaz bir hızla çevreye yayıldığını dehşet içinde izlerken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için zorlu bir mücadele verdi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın nihayet kontrol altına alınabildi. Ancak, yangının çıktığı evde tek başına yaşadığı belirtilen 78 yaşındaki Kazım Kaya'nın kayıp olduğu bilgisi, durumu daha da trajik hale getirdi. Yangının kesin çıkış nedeni henüz aydınlatılamazken, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma süreci başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.