Çankırı'da yangın felaketi: İki can hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Mart 2026 03:10 Düzenleme : 20 Mart 2026 03:10
Çankırı'da yangın felaketi: İki can hayatını kaybetti
Çankırı'daki bir evde çıkan yangında iki kişi hayatını kaybetti. Yangının nedeni henüz bilinmiyor.
Çankırı'da yangın felaketi: İki can hayatını kaybetti

Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı İncili Çeşme Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında iki kişi hayatını kaybetti.

YANGININ NEDENİ BELİRSİZ

Mezarlık Caddesi'nde bulunan iki katlı ahşap evde, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, evi tamamen sararak kontrol altına alınamaz hale getirdi.

MALESEF İKİ CAN GİTTİ

Ev içerisinde dumanla boğuşan Ramazan Bayram ve Sefer Üzün hayatını kaybederken, evde bulunan bir köpek de telef oldu. Yangının ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı, fakat ev kullanılamaz hale geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.