Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, ekonomik zorluklar ve yaşam sıkıntılarının arttığı bu dönemde, belediye bünyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek sağlamak amacıyla bir adım attıklarını duyurdu.
Başkan Kızılkaya, “Bu zorluklarla mücadele eden vatandaşlarımız için bir nebze de olsa yardımcı olmak istiyoruz” diyerek, mütevelli heyetinin görevlerini gönüllülük esasına dayalı olarak üstlendiğini belirtti. Hayırseverlerin heyette görev almak istemeleri halinde kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı.
Yardım sürecine dair bilgi veren Başkan Kızılkaya, 02-20 Aralık tarihleri arasında başvuruların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılabileceğini belirtti. Yapılacak değerlendirmeler sonucunda uygun görülen başvuruların, 31 Ocak 2025 tarihinden itibaren her ay düzenli olarak destekleneceğini söyledi.
Kızılkaya, belediye başkanı, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin mütevelli heyetinin kararlarına müdahil olmayacaklarını ve süreç boyunca tam şeffaflık sağlanacağını vurguladı.
Seçici ve Değerlendirme Mütevelli Heyeti Üyeleri:
- Mustafa Akoğlu – Meclis Üyesi ve Heyet Başkanı
- Bilal Duvarcı – Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı
- Ümit Özdemir – Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı
- Hacı Kabakcı – Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı
- Davut Akbulut – Muhtarlar Derneği Başkanı
- Mustafa Tuncer – İş İnsanı
- Mustafa Deniz Sevim – Öğretmen
- Hakan Tuncer – İş İnsanı
- Mehmet Satılmış – Esnaf
- Eylem Soydan – Avukat
- Semih Kaya – Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü
- Tarık Akburak – Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürü
- Muammer Akbaş – Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü
- Adnan Kale – Belediyemiz Basın Yayın Yetkilisi
Başvuru için Gereken Belgeler:









