Çilimli'de bayram coşkusu: Camide bayramlaşma ve şehit aileleri ziyareti

YAŞAM Yayınlanma : 20 Mart 2026 11:59 Düzenleme : 20 Mart 2026 11:59
Çilimli'de bayram coşkusu: Camide bayramlaşma ve şehit aileleri ziyareti
Düzce'nin Çilimli ilçesinde bayram namazı sonrası camide bayramlaşma yapıldı, ardından şehit aileleri ve gaziler ziyaret edilerek birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Düzce'nin Çilimli ilçesinde, Kurban Bayramı coşkusu bayram namazının ardından camide gerçekleştirilen bayramlaşma programıyla doruğa ulaştı. İlçe kaymakamı Furkan Alpay, belediye başkanı Yılmaz Yıldız, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bu özel buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Katılımcılar, namaz sonrası birbirleriyle tek tek bayramlaşarak bu mübarek günün manevi atmosferini paylaştı. Etkinlik, ilçe halkı arasındaki dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirdi.

Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Bayramlaşma programının ardından, Çilimli'de gelenekselleşen bir diğer önemli adım atıldı: Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gaziler ziyaret edildi. Bu anlamlı ziyaretler kapsamında, Şehit Dz. Er Bülent Ünlü, Şehit Piyade Er İsa Ceylan, Şehit Jandarma Uzm. Çvş. Tadat Özcan ve Şehit Polis Memuru Osman Gül'ün aileleri ile Kıbrıs Gazisi Fehmi Kazancı ziyaret edilerek bayramları tebrik edildi.

Başkan Yıldız'dan Birlik Mesajı

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, "Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimiz başımızın tacıdır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bayramımız mübarek olsun" ifadelerini kullandı. Bu ziyaretler, ilçede yaşayan herkesin bayram sevincini paylaşmasını ve şehitlere olan saygıyı pekiştirmesini sağladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.