Cizre'de 5 yaşındaki çocuk, 22 sureyi ezberleyerek büyük bir başarıya imza attı

EĞİTİM Yayınlanma : 11 Haziran 2026 04:54 Düzenleme : 11 Haziran 2026 04:54
Cizre'de 5 yaşındaki çocuk, 22 sureyi ezberleyerek büyük bir başarıya imza attı
Cizre'de 5 yaşındaki Sait Çazım, Duha suresi ve 22 diğer sureyi ezberleyerek büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı ödül programı ile kutlandı.
Cizre'de 5 yaşındaki çocuk, 22 sureyi ezberleyerek büyük bir başarıya imza attı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, 4-6 yaş Kur’an kursuna katılan 5 yaşındaki Sait Çazım, Duha suresi ile birlikte toplamda 22 sureyi sadece dinleyerek ezberlemeyi başardı.

Cizre\

AZİM VE BAŞARI

Sait’in bu olağanüstü başarısı, özel bir ödül programıyla kutlandı. Cizre'de bulunan Nuh’un Gemisi 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda eğitim gören Sait, azmiyle dikkat çekti. Ezberlediği sureleri eksiksiz ve başarıyla okuyan Sait, Kur’an kursu öğreticileri, veliler ve diğer minik öğrencilerin katıldığı bir etkinlikte sahne aldı.

Cizre\

TEBRİKLER VE HEDİYELER

Etkinlikte minik Sait, hocaları ve ailesinin önünde ezberlediği sureleri büyük bir heyecanla tilavet etti. Cizre İlçe Müftüsü Süleyman Baran, kurs yönetimi ve ailesi, Sait’i bu örnek başarısından dolayı tebrik etti. Geleceğin hafız adayı olarak görülen Sait’in motivasyonu artırmak amacıyla kendisine çeşitli hediyeler takdim edildi. Program, başarı dilekleri, yapılan dualar ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.