Cizreli sporcular, engelleri aşarak Türkiye şampiyonu oldu

SPOR Yayınlanma : 18 Nisan 2026 15:00 Düzenleme : 18 Nisan 2026 15:00
Cizreli sporcular, engelleri aşarak Türkiye şampiyonu oldu
Cizreli sporcular, Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda engelleri aşıp iki Türkiye birinciliği ve bir Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.
Cizreli sporcular, engelleri aşarak Türkiye şampiyonu oldu

Nevşehir'de gerçekleştirilen Okul Sporları Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Cizreli sporcular, iki Türkiye birinciliği ve bir Türkiye üçüncülüğü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Cizreli sporcular, engelleri aşarak Türkiye şampiyonu oldu 1

ŞAMPİYONAYA BÜYÜK İLGİ

16-17 Nisan tarihlerinde düzenlenen şampiyona, heyecan dolu anlara sahne oldu. Cizre'den katılan sporcular, gösterdikleri performansla büyük beğeni topladı. Cizre Prof. Dr. Fuat Sezgin İmam Hatip Ortaokulu'nu temsil eden sporcular, farklı kategorilerde yarışarak kürsüye çıkmayı başardılar. Türkiye genelinde 12 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Klas 5 kategorisinde Abdurrahman Önel ve Klas 4 kategorisinde Aydın Yıldırım, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldular.

Cizreli sporcular, engelleri aşarak Türkiye şampiyonu oldu 2

ENGEL TANIMAYAN BAŞARI

Klas 7 kategorisinde ise Mahir Dadak, gösterdiği çaba ile Türkiye 3.'sü olmayı başardı. Cizreli sporcuların azmi ve disiplini, izleyicilerden büyük alkış aldı. İki Türkiye şampiyonluğu ve bir Türkiye üçüncülüğü ile ilçeye dönmenin gururunu yaşayan genç sporcular, eğitim aldıkları okulun adını Türkiye kürsüsüne yazdırarak engel tanımaz ruhlarını bir kez daha kanıtladılar. Antrenörler ve okul yönetimi, bu başarıların tesadüf olmadığını, disiplinli çalışmalarının sonucunda bu madalyaların Cizre’ye kazandırıldığını vurgulayarak genç şampiyonları tebrik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.