Depremzede ailenin köpeği vahşice katledildi: Elektrik direğine asılı bulundu

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Temmuz 2026 21:27 Düzenleme : 20 Temmuz 2026 21:27
Depremzede ailenin köpeği vahşice katledildi: Elektrik direğine asılı bulundu
Hatay'da sahipli Belçika kurdu, zehirlenerek elektrik direğine asıldı. Depremzede ailenin köpeğine yapılan vahşet, hayvanseverlerin tepkisini çekti ve faillerin bulunması için mücadele başlatıldı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Bir aile tarafından sahiplenilen Belçika kurdu cinsi köpek, elektrik direğine asılarak vahşice katledildi. Olay, hayvanseverler başta olmak üzere tüm kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu.

Depremzede ailenin köpeği vahşice katledildi: Elektrik direğine asılı bulundu 1

ŞOK EDEN VAHŞET SAHİBİNE ULAŞTI

408 Evler Mahallesi'nde yaşayan köpeğin sahibi, evcil hayvanını elektrik direğinde asılı halde bulduğunda şok yaşadı. Durumun derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemeler, köpeğin zehirlendikten sonra direğe asıldığını gösteriyor. Polis, olayın failini bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Depremzede ailenin köpeği vahşice katledildi: Elektrik direğine asılı bulundu 2

HAYVANSEVERLER TEPKİLİ: "BU VAHŞETİ YARGILATACAĞIZ"

Olayın duyulmasının ardından bölgeye gelen hayvansever İbrahim Göçer, yaşanan vahşete sert tepki gösterdi. Göçer, "Bizler deprem görmüş, zor zamanlar geçirmiş insanlarız. Bu köpeklere muhtaç kalmışken, bir cana bu şekilde kıyılması kabul edilemez. Bu vahşeti kimin yaptığını ortaya çıkarıp adalete teslim edeceğiz. Bu olayın takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı. Köpeğin sahibinin de olayın şokuyla büyük üzüntü yaşadığı belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.