Derya Ayaydın: 'Sorunları çözecek başka kimse yok!

SİYASET Yayınlanma : 28 Ocak 2026 11:11 Düzenleme : 28 Ocak 2026 11:11
Derya Ayaydın: 'Sorunları çözecek başka kimse yok!
Derya Ayaydın, Eyüpsultan'da vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti'nin sorunları çözme konusunda tek adres olduğunu vurguladı.
Derya Ayaydın: 'Sorunları çözecek başka kimse yok!

AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, Eyüpsultan Alibeyköy’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, halkla iç içe olduklarını vurguladı.

ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM

Ayaydın, "Bizden başka hiç kimsenin sorunları çözemeyeceğinin milletimiz farkında, bilincinde" sözleriyle durumu özetledi. Beraberindeki heyetle Eyüpsultan Alibeyköy esnafını ziyaret eden Ayaydın, çarşı gezisinde ayaküstü sohbet ederek vatandaşların istek ve taleplerini kaydetti. Ayrıca bir derneği ve ihtiyaç sahibi aileyi de ziyaret etti.

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLMAK ÖNEMLİ

Ziyaretin amacından bahseden Ayaydın, "Bugün Eyüpsultan’dayız ilçe teşkilatımızla beraber. AK Parti kadroları olarak her zaman vatandaşlarımızla beraberiz. Her esnafımızın, her mahallemizin kapısını çalıyoruz. Vatandaşlarımıza hal ve hatırlarını soruyoruz, bir eksikleri varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Ayaydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, "İstanbul’da tüm ilçelerde kadrolarımızla beraber milletimizle iç içe olmaya devam ediyoruz. Buradan tüm Türkiye’ye, tüm İstanbul’a selamlar gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.