Devrekte 102. yıl coşkusu: Kaymakam ve halk el ele

YAŞAM Yayınlanma : 29 Ekim 2025 14:32 Düzenleme : 29 Ekim 2025 14:32
Devrekte 102. yıl coşkusu: Kaymakam ve halk el ele
Zonguldakın Devrek ilçesinde Cumhuriyetin 102. yılı, halk oyunları gösterileri, şiirler ve ödül törenleriyle coşku içinde kutlandı. Etkinliklere yoğun katılım sağlandı.

Zonguldakın Devrek ilçesi, Cumhuriyetin 102. yılını dolu dolu bir programla kutladı. Sabah saatlerinde Devrek Kaymakamlığı makamında tebriklerin kabul edilmesiyle başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Alanındaki coşkulu etkinliklerle devam etti.

CUMHURİYET COŞKUSU CUMHURİYET ALANINDA YAŞANDI

Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Hüsamettin Çalçoban ve Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, alanda toplanan halkın ve öğrencilerin bayramını kutlayarak güne anlam kattı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Bıçakçı, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Fatih İlkokulunun folklor ekibi ile Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. Devrek Anadolu Lisesi Öğrenci Korosunun seslendirdiği şarkılar da davetlilere keyifli anlar yaşattı. Şiirlerin okunması, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişiyle sona eren program, askeri erkan, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla tam bir bayram havasında geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.