Doğa ile iç içe bir gün

YEREL Yayınlanma : 17 Haziran 2025 00:57
Doğa ile iç içe bir gün
Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından organize edilen doğa yürüyüşü büyük ilgi gördü.

doga-ile-icice-bir-gun-3.jpg

Tarih ve doğanın buluştuğu Beyşehir'in farklı noktalarına yönelik gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne 85 kişi katıldı. Beyşehir Nilüfer Bahçesi, Derebucak Çamlık Mağaraları ve Yeşildağ Leylekler Vadisine yönelik gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar güzel bir gün geçirmenin tadını yaşadı.

doga-ile-icice-bir-gun-8.jpg

Tekne gezisi, doğa yürüyüşü ve mağara geçişi ile doğal güzellikleri keşfetme fırsatı bulan doğaseverler bol bol fotoğraf çekme imkanı da yakaladı. Tekne ile nilüferlerin arasından geçerken Beyşehir Gölü'nün doyulmaz tadını çıkaran doğaseverler Yeşildağ Leylekler Vadisi'nde de yavrularını besleyen leylekleri görme fırsatı yakaladı. Derebucak Çamlık Mağaralarında da binlerce yıllık oluşumu keşfetme imkanı buldu.

doga-ile-icice-bir-gun-10.jpg

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı,''Yine güzel bir etkinliğe imza atıp katılımcıların mutluluğu için özen gösterdik. Konya'dan katılan Gezinti Konya Doğa Yürüyüşü Grubu ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.