Doğubayazıt'ta 603 litre kaçak akaryakıt ve 127 paket sigara ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 27 Eylül 2025 00:59 Düzenleme : 27 Eylül 2025 00:59
Doğubayazıt'ta 603 litre kaçak akaryakıt ve 127 paket sigara ele geçirildi
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrol uygulamasında 603 litre kaçak akaryakıt ve 127 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında önemli miktarda kaçak akaryakıt ve gümrük kaçağı sigara yakalandı.

JANDARMA OPERASYON DÜZENLEDİ

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda yapılan bir yol kontrol uygulamasında, şüphe üzerine durdurulan iki tırın çekici ve dorse kısımlarında detaylı arama gerçekleştirildi. Aramalar sonucunda toplam 603 litre kaçak akaryakıt ile 127 paket gümrük kaçağı sigara tespit edildi.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda ele geçirilen kaçak ürünlerle ilgili olarak iki şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.