Düzce'de korkup kaçan papağanın kurtarılması için itfaiye devreye girdi

YAŞAM Yayınlanma : 12 Haziran 2026 06:56 Düzenleme : 12 Haziran 2026 06:56
Düzce'de korkup kaçan papağanın kurtarılması için itfaiye devreye girdi
Düzce'de bir papağan, egzoz sesinden korkarak uçup bir binanın üzerine kondu. İtfaiye ekipleri, kuşu kurtarıp sahibine teslim etti.

Düzce'de, egzoz sesinden korkup bir binanın üzerine konan sultan cinsi papağan, sahibinin çabalarına rağmen inmeyince itfaiye ekipleri devreye girdi.

Düzce\

PAPAĞANIN KAÇIŞ HİKAYESİ

Emekli Azmi Kayacı, alışveriş yapmak için şehir merkezine çıktığında omzunda taşıdığı sultan cinsi papağan, aniden araçlardan gelen egzoz seslerinden korkarak uçtu. Korku içinde binanın üzerine konan kuş, sahibinin tüm çabalarına rağmen geri dönmedi. Kayacı, papağanını geri çağırmak için dakikalarca uğraşsa da başarılı olamayınca Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne başvurdu.

Düzce\

İTFAİYE EKİPLERİ DEVREDE

İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenli araçla binanın üzerine ulaşıp, kuşu güvenle bulunduğu yerden aldı. Papağan, başarılı bir kurtarma operasyonunun ardından tekrar sahibine teslim edildi. Bu olay, hayvan sahiplerinin evcil hayvanlarıyla olan bağlarını ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahale kabiliyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.