Düzce Valisi Mehmet Makas, yapım çalışmaları hızla tamamlanan 16 sınıflı Özel Eğitim Meslek Okulu'nda incelemelerde bulundu. Okulun kısa süre içinde hizmete açılacağı ve özel öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

EĞİTİM YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR
Vali Makas, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında detaylı bilgi alırken, okul binasındaki çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Özel öğrencilerin bireysel yeteneklerini ortaya çıkaracak ve onlara mesleki beceriler kazandıracak bu önemli eğitim yatırımının tamamlanma aşamasına gelmesi memnuniyetle karşılandı.

MODERN İMKANLARLA DONATILACAK
Tamamlandığında modern eğitim olanakları sunması hedeflenen okulun, Düzce'deki özel öğrenciler için bir dönüm noktası olması bekleniyor. Vali Makas, kamu kaynaklarının verimli kullanılarak vatandaşların hizmetine sunulması noktasında çalışmaların titizlikle devam ettiğini ve eğitim alanındaki yatırımların sürdürüleceğini vurguladı.







