Elazığ'da su topu şampiyonası coşkuyla başladı

SPOR Yayınlanma : 08 Şubat 2026 18:02 Düzenleme : 08 Şubat 2026 18:02
Elazığ'da su topu şampiyonası coşkuyla başladı
Elazığ'da düzenlenen Türkiye Okullar Arası Su Topu Şampiyonası, 12 ilden 23 takımın katılımıyla büyük bir coşkuyla başladı.

Türkiye Okullar Arası Su Topu Şampiyonası, Türkiye'nin 12 ilinden gelen 23 takımın katılımıyla Elazığ Olimpik Yüzme Havuzu'nda büyük bir heyecanla başladı.

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

7-11 Şubat 2026 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu organizasyon, Elazığ'ı sporun merkezi haline getiriyor. Genç yetenekler, suyun içinde şampiyonluk kürsüsüne çıkmak için büyük bir rekabet sergiliyor. Erkeklerde dört, kızlarda ise iki grup halinde başlayan müsabakalarda, takımlar ilk iki gün boyunca grup liderliği için kıyasıya mücadele ediyor.

BÜYÜK FINAL YAKLAŞIYOR

Heyecan, çapraz eşleşmeler ve sıralama maçlarıyla devam edecek ve 11 Şubat'taki büyük finalle zirveye ulaşacak. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, misafir takımları ağırlamanın gururunu yaşarken, bu tür şampiyonaların sadece sportif başarıyı değil, aynı zamanda Elazığ'ın tanıtımını ve ekonomik hareketliliğini desteklediğini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.