Zonguldak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, uzun yıllar Beycuma beldesindeki ilkokulda öğretmenlik ve müdürlük yapan merhum Eyüp Sarsık’ın eşi olan emekli öğretmen Gülden Sarsık, özel bir ziyaretle onurlandırıldı. Bu anlamlı vefa jesti, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki derin izlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

ZIYARET DETAYLARI
Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ünal Avcı ile öğretmenler İpek Altun ve Ayşe Betül Türk, Gülden Sarsık’ın evine giderek ellerini öptü ve Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenler, 'Öğretmenler Günün kutlu olsun öğretmenim' diyerek kendisine çiçek takdim etti.
ANILAN DEĞERLER
Ziyarette, merhum Eyüp Sarsık’ın Beycuma’ya kattığı uzun yıllar süren değerler ile Gülden Sarsık’ın eğitime yaptığı katkılar anıldı. Bu anma töreni, öğretmenlerin toplumdaki kalıcı ve olumlu etkisini güçlü bir şekilde vurgulamış oldu.







