Emniyet Müdürü Karabulut için veda töreni

YEREL Yayınlanma : 03 Ocak 2025 14:28
Emniyet Müdürü Karabulut için veda töreni
Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un emekliliği için veda töreni yapıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen tören, Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un öz geçmişinin okunmasıyla açıldı.

emniyet-muduru-karabulut-icin-veda-toreni1.jpg

Törende konuşan Karabulut, “15-16 aydır Konya'da görev yapıyorum. Tüm silah arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce bu kadim şehre hizmet etmeye çalıştık. Birlikte yaptığımız görev süresince verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

emniyet-muduru-karabulut-icin-veda-toreni2.jpg

Törene, Konya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, emniyet teşkilatından üst düzey yetkililer, polis memurları ve basın mensupları katılım gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.