Enerji dostu okulda Agro Kütüphanesi tam not aldı

EĞİTİM Yayınlanma : 29 Mayıs 2025 12:10
Enerji dostu okulda Agro Kütüphanesi tam not aldı
Selçuklu Hatice-Ercüment Köylübay Kızılay Anaokulu’nda Mavi Yeşil gelecek Şenliği yapıldı. Şenlik kapsamında açılan Agro Kütüphanesi de tam not aldı

Enerji dostu Mavi Yeşil Okul Projesi kapsamında gerçekleştirilen Selcuklu Hatice Ercüment Kızılay Anaokulunda, “Mavi Yeşil Gelecek Şenliği ve Agro Kütüphane açılış programına protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenci velileri ile öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

enerji-dostu-okulda-agro-kutuphanesi-tam-not-aldi2.jpg

Şenlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda bir selamlama konuşması yapan Okul Müdiresi Semra Cansu, “Bugün burada çocuklarımızın doğayla kurduğu bağı, geri dönüşümle yeniden doğan fikirlerini kitapla büyüttükleri hayallerini kutluyoruz.

Geri dönüşümden oyuncağa, bayat ekmekten atıktan sanata, çocuklarımızın elleriyle hayat bulan her detay, aslında yarının yeşil dünyasına yazılmış bir mektubu sergiliyor. Agro kütüphanemiz ise yazılan bu mektubun bir parçası oldu. Ben okul müdürü olarak çok mutluyum. Çünkü biliyorum ki, doğaya bakan çocukların gözleri de geleceği de parlak olur” dedi.

enerji-dostu-okulda-agro-kutuphanesi-tam-not-aldi1.jpg

Programda minik öğrenciler tarafından yapılan gösteriler büyük beğeni topladı. Daha sonra Mavi Yeşil Gelecek Sergisi ve Agro Kütüphane açılışı kurdele kesilmesiyle gerçekleştirildi.

Navi-Yeşil Gelecek Şenliği ve Agro Kütüphanesine katılımcılar tarafından tam not verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.