Erbaa'da düzenlenen silah operasyonunda büyük cephanelik ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Mayıs 2026 16:08 Düzenleme : 06 Mayıs 2026 16:08
Erbaa'da düzenlenen silah operasyonunda büyük cephanelik ele geçirildi
Erbaa'da polis tarafından düzenlenen ruhsatsız silah operasyonunda çok sayıda silah ve kaçak makaron ele geçirildi, 14 şüpheli gözaltına alındı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde polis ekipleri, ruhsatsız silahların peşine düştü. Gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda silah, fişek ve kaçak makaron ele geçirildi.

ŞÜPHELİLERİN İKAMETLERİNE OPERASYON

Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen saha çalışmalarında, ruhsatsız silah bulundurduğu ve silah ticareti yaptığı değerlendirilen 14 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. İkamet ve iş yerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, 6 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 15 şarjör, 3 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 670 fişek ve 20 bin 400 adet tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.

GÖZALTILAR VE ADLİ İŞLEM SÜRECİ

Operasyon sırasında gözaltına alınan şüpheliler, adli işlemler için Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan adli tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.