Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin '12 ay spor ve turizm' vizyonu çerçevesinde Erciyes, yaz sezonunu birbirinden heyecanlı etkinliklerle açtı. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki belediye, dağın doğal güzelliklerini spor ve macera tutkunları için cazibe merkezine dönüştürüyor.

DOĞA VE SPOR DOLU BİR YAZ
Erciyes'in zirvesi artık sadece kış sporlarıyla değil, yazın da dopdolu aktivitelerle anılacak. Trekking parkurları, bisiklet rotaları, ATV safarileri, gondol gezileri ve doğa yürüyüşleri, maceraperestleri bekliyor. Ayrıca, 2.200 metrede kurulan Çocuk Bisiklet ve Aktivite Parkı, miniklerin hem eğlenmesi hem de sporla iç içe büyümesi için ücretsiz hizmet veriyor.

KONFORLU KAMP VE PROFESYONEL EĞİTİM
Doğa tutkunları için Erciyes'in 2.200 metresindeki Çadır Karavan Kamp Alanı, modern imkanlarla konforlu bir konaklama sunuyor. Elektrik, temiz su, mutfak ve banyo gibi olanakların yanı sıra plaj voleybolu, futbol ve basketbol sahaları da bulunuyor. Öte yandan, 1850 metre rakımdaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, profesyonel spor takımlarına ev sahipliği yapmaya devam ederek Kayseri'nin 2029 Dünya Spor Başkenti unvanına katkı sağlıyor.







