Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara Teşkilat Buluşması'nda yaptığı konuşmada, siyasi rakiplerini sert bir dille eleştirerek, "Siyasi rakiplerimiz gece gündüz koltuk kavgası verirken, biz iktidar ve ittifak olarak Türkiye’yi geleceğe hazırlamanın mücadelesini veriyoruz" dedi. Erdoğan, AK Parti'nin 25'inci yılını kutladıklarını ve bu süreçte Ankara'nın kendileri için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE'NİN BAŞARI HİKAYESİ ANKARA'DA YAZILDI
Erdoğan, AK Parti kurulduğunda ülkenin böylesine kısa sürede büyük mesafeler alacağını kimsenin beklemediğini, ancak Türkiye'nin eğitim, sağlık, adalet, ulaşım, ekonomi ve dış politika gibi alanlarda önemli hamleler yaptığını belirtti. Savunma sanayii, ihracat, turizm gelirleri ve milli gelirdeki artışlara dikkat çeken Erdoğan, bu başarıların hayal olarak görüldüğünü ancak gerçeğe dönüştüğünü ifade etti. Konuşmasında, "Cumhuriyetimizin en başarılı kadrosu olarak adımızı tarihe şanla, şerefle nakşettirdik" sözleriyle AK Parti'nin başarısını taçlandırdı.

ANKARA'NIN KAHRAMANLIĞI VE MÜCADELEMİZİN YOL HARİTASI
Ankara'nın İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz direnişine kadar her zaman milletin yanında olduğunu ve bu mücadelesine omuz verdiğini dile getiren Erdoğan, Ankara'nın şahsiyet sahibi bir şehir olduğunu vurguladı. Siyasi rakiplerin koltuk kavgasıyla meşgul olduğunu, kendilerinin ise Türkiye'yi geleceğe taşıma mücadelesi verdiğini yineleyen Erdoğan, Ankara'nın önümüzdeki dönemde önemli uluslararası zirvelere ev sahipliği yapacağını ve küresel diplomasinin merkezi olacağını belirtti. Ayrıca Ankara Havalimanı'nın yeniden hizmete açılmasının şehre kazandırılan önemli bir eser olduğunu söyledi. Erdoğan, AK Parti'nin siyaset anlayışının eser ve hizmet üzerine kurulu olduğunu, Ankara'ya yaptıkları trilyonlarca liralık yatırımları detaylandırarak anlattı. Vizyon ve proje üretemeyen muhalefeti eleştirerek, "Bahane üretmede sergiledikleri mahareti sorunlara çözüm üretmekte gösteremediler" dedi. Son olarak, Ankara il teşkilatının üye sayısındaki artışla örnek bir başarı gösterdiğini ve bu mücadelenin kartopu misali büyüdüğünü sözlerine ekledi.







