Ereğli Belediyesi bayram öncesi denetimlerini sıklaştırdı

YEREL Yayınlanma : 27 Mart 2025 15:47
Ereğli Belediyesi bayram öncesi denetimlerini sıklaştırdı
Ereğli Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi sağlık ve güvenliği sağlamak amacıyla denetimleri artırdı. Gıda işletmeleri, fırınlar ve marketlerde titiz kontroller yapılıyor.

Denetimler sırasında hijyen standartlarına, ürünlerin son kullanma tarihlerine, fiyat etiketlerine ve işletme ruhsatlarına dikkat ediliyor. Eksiklik tespit edilen işletmelere uyarılarda bulunuluyor ve gerekirse cezai işlemler uygulanıyor.

Yetkililer, vatandaşların herhangi bir sağlık riski veya usulsüzlükle karşılaşmaları durumunda belediye ve zabıta ekiplerine bildirmelerini rica ediyor.

Denetimler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Halkımızın sağlığı ve güvenliği noktasında alınacak tedbirleri ve denetimleri her zaman ön planda tutuyoruz.

Bu noktada taviz vermeden her detayı değerlendiriyor, Zabıta ekiplerimizle gerekli uyarı ve cezai işlemleri uyguluyoruz. Ramazan Bayramı öncesinde de ekiplerimiz denetimleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Halkımızın mutlu bir bayram geçirmesi için bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.