Erzincan’da ilkyardım eğitici eğitimleri başladı, 5 gün sürecek

SAĞLIK Yayınlanma : 03 Temmuz 2026 05:44 Düzenleme : 03 Temmuz 2026 05:44
Erzincan’da ilkyardım eğitici eğitimleri başladı, 5 gün sürecek
Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü, 5 gün sürecek 'İlkyardım Eğitici Eğitimi'ni başlattı. Eğitimde yetişkin eğitimi, sunum becerileri ve uygulamalı teknikler öne çıkıyor.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü, acil durumlara müdahalede kritik öneme sahip ilkyardım konusuna odaklanarak 'İlkyardım Eğitici Eğitimi'ni başlattı. 5 gün sürecek bu yoğun program, katılımcıların hem teorik bilgilerini pekiştirmelerini hem de pratik becerilerini geliştirmelerini amaçlıyor.

Erzincan’da ilkyardım eğitici eğitimleri başladı, 5 gün sürecek 1

YETİŞKİN EĞİTİMİ VE BECERİLER ÖNE ÇIKIYOR

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan deneyimli eğitmenler Birgül Büşra Eren, Semra Gazi ve Gökhan Alıcı'nın rehberliğinde ilerleyecek eğitimde, özellikle yetişkinlere yönelik eğitim metodolojileri, etkili sunum teknikleri ve eğitim becerileri üzerinde durulacak. Katılımcılar, öğrenme süreçlerini optimize edecek stratejiler ve koçluk prensipleri hakkında da bilgi sahibi olacak.

Erzincan’da ilkyardım eğitici eğitimleri başladı, 5 gün sürecek 2

BECERİ KAZANIMI VE YETKİNLİK HEDEFİ

Bu kapsamlı eğitimin sonunda, katılımcıların ilkyardım alanında eğitici olarak yetkinliklerini artırmaları hedefleniyor. Eğitim programının temel amacı, edinilen bilgi ve becerilerle katılımcıların yetişkin eğitimi, sunum teknikleri ve uygulamalı eğitim konularında profesyonel bir seviyeye ulaşmalarını sağlamak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.